ایسوس از فناوری اختصاصی Power Balancer برای سرورها و مادربوردهای سروری خود رونمایی کرد
به گزارش اخبار نجوم، ایسوس به عنوان یکی از شرکت های پیشگام در زمینه فناوری اطلاعات و طراحی سیستم های سرور، از فناوری اختصاصی خود با نام Power Balancer در سرورها و مادربردهای مبتنی بر سرورهای ایسوس رونمایی کرد.
این فناوری با پشتیبانی از نسل جدید پردازنده های نسل دوم Intel Xeon Scalable (و شامل پردازنده های Cascade Lake-SP refresh) در سروهای RS720/720Q/700 E9، RS520/500 E9، ESC8000/4000 G4 و مادربردهای سرور سری Z11 در دسترس خواهد بود.
در نرم افزار های پیچیده، نظیر HPC، هوش مصنوعی و Edge Computing تنظیمات عملکرد و میزان مصرف یکی از چالش برانگیزترین مباحث است. با فناوری Power Balancer و نسل دوم پردازنده های سری Xeon Scalable اینتل، سرورهای ایسوس توانسته اند به میزان حداکثر 31 وات بر node را در عملکردهای محاسباتی سنگین ذخیره کرده و عملکرد را به طور یکنواخت و ثابت در بالاترین حالت ممکن نگه دارند.
فناوری Power Balancer ایسوس
مقوله سبز بودن (مصرف بهینه) و میزان مصرف همیشه دو مبحث پیچیده در صنعت سرور در سال های اخیر بوده است. به ویژه در حال حاضر که نیاز به پایگاه های داده برای پردازش های حجیم، نیاز به فضای بیشتر برای ذخیره سازی و ارتباط سریع، نیازمند سرورهای قدرتمند است.
در سال 2019 ایسوس راه حل کنترل دمایی سرورها را با نام Thermal Radar 2.0 معرفی کرد که امکان پایش مداوم و در لحظه پارامترهای مربوط به مصرف و دما را در سرورها در دسترس قرار می داد، در کنار آن نیز نمودارهای خمیده کنترل فن به صورت دینامیک امکان کاهش میزان مصرف فن ها را در سرورها مهیا ساخته بودند.
با نسل دوم پردازنده های سری Xeon Scalable اینتل، ایسوس این فناوری جدید را به منظور ادامه دهنده راه پیروز فناوری قبلی برای بهبود عملکرد سرورهای خود در سرورهای خود نهادینه کرد.
این فناوری جدید به سرور امکان می دهد تا بر اساس میزان کار و فشار بر روی پردازده، بر اساس مانیتورینگ اتوماتیک و بلادرنگ، مصرف کلی انرژی سرور را بهبود بخشیده تا سرورها بر اساس هزینه بر عملکرد بهینه شوند.
در آزمایشگاه تخصصی سرورهای ایسوس، مهندسان بخش R&D یک سرور ایسوس را در دو حالت فعال و غیرفعال این فناوری مورد سنجش قرار دادند که طی بررسی های اجرا شده، در حالی که پردازنده در فشار کاری 80 درصدی بود، نیاز به 130 وات توان بیشتر نسبت به حالت فعال Power Balancer بود که این سرور توانست 14 درصد مصرف را در راندمان یکسان بهبود بخشد.
وای فای 6 به جریان اصلی شبکه های بی سیم در دنیا بدل شده است. روترهای وای فای 6 وارد بازار شده اند و گوشی های وای فای 6 نیز به تدریج…
ایسوس ایران تبلیغات روتر وای فای 6 جدید این شرکت را آغاز کرده است و می توانیم امیدوار باشیم که این روتر به زودی در بازار ایران عرضه…
در حالی که بازار ایران بیشتر با مودم روترهای سری N پر شده است و کاربران هم دوست دارند برای اینترنت ADSL خود زیاد هزینه…
هنگامی که ایسوس در نمایشگاه کامپیوتکس 2017 از روتر Blue Cave رونمایی کرد؛ کل دنیا تعجب کرد چون خاص ترین طراحی روتر تا آن زمان را…
به زودی شاهد ورود مودم 4.5G ایسوس 4G-AC53U به بازار ایران با گارانتی سه ساله شرکت آوانگ خواهیم بود. هنوز قیمت این مودم مشخص نشده است…
ایسوس در نمایشگاه کامپیوتکس 2019 از آخرین سیستم مش وای فای مبتنی بر وای فای 6 رونمایی کرد. کیت مش وای فای AiMesh AX6600 شامل دو روتر RT-AX95Q…
امسال محصولات ایسوس پیروز شدند 22 جایزه مهم موسسه iF Desing را برنده شوند. این جوایز در بخش های مختلف و برای محصولات گوناگونی است که…
ایسوس از سرورها، مادربرد سرورها و ایستگاه های کاری (Workstation) سازگار با نسل دوم پردازنده های Xeon Scalable اینتل رونمایی کرد. ایسوس می گوید در این سرورها کارایی…
منبع: شبکه چی