واویشکا بدون گوشت با سویا ، مقرون به صرفه ترین غذای برنجی و نونی شام و ناهار

به گزارش اخبار نجوم، واویشکا بدون گوشت، نوع رژیمی و گیاهی است. واویشکا یک غذای گیلانی با ریشه روسی است که به راحتی و در مدت زمان کوتاهی می توان آن را در خانه تهیه کرد. این غذا را به شکل های مختلف و با گوشت تکه ای، با گوشت چرخ نموده، با مرغ، با سیرابی، بدون گوشت و … تهیه می نمایند. در این مقاله از در به آموزش طرز تهیه واویشکا بدون گوشت می پردازیم و فوت و فن های خوشمزه شدن آن به عنوان یک را با شما در میان خواهیم گذاشت.

واویشکا بدون گوشت با سویا ، مقرون به صرفه ترین غذای برنجی و نونی شام و ناهار

مراحل طرز تهیه واویشکا گیاهی و بدون گوشت در یک نگاه

برای تهیه این مدل واویشکا رژیمی و بدون گوشت با سویا، ابتدا باید سویا را بخیسانید سپس آن را آبکش کنید و کنار بگذارید. سیب زمینی ها را به صورت نگینی سرخ کنید و از تابه بیرون بیاورید. یک عدد پیاز را نگینی خرد کنید و در همان تابه تفت دهید تا سبک و شیشه ای شوند.

سویا را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته گردد. رب گوجه فرنگی را به پیاز داغ اضافه کنید. گوجه ها را نگینی خرد کنید و به تابه اضافه کنید، هم بزنید و صبر کنید تا آب گوجه کاملا کشیده گردد. ادویه را نیز اضافه کنید. میزان کمی آب در تابه بریزید. درب تابه را بگذارید و فرصت دهید تا واویشکای بدون گوشت جا بیفتد. سپس سیب زمینی سرخ شده را اضافه و خوراک را سرو کنید.

برای مطالعه مراحل و جزییات طرز تهیه واویشکا رژیمی ادامه این مطلب را بخوانید.

مواد لازم برای تهیه واویشکا رژیمی و بدون گوشت

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
سویا1 لیوان فرانسوی دسته دار
پیاز (برای پیاز داغ)1 عدد بزرگ
سیب زمینی2 عدد میانه
گوجه فرنگینیم کیلوگرم
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
زردچوبه، نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
روغن سرخ کردنیبه میزان کافی
نان یا برنجبرای سرو واویشکا سویا

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و خیساندن سویا: 20 دقیقه

مدت زمان لازم برای تهیه واویشکا بدون گوشت: 30 دقیقه

جشنواره زمستانه جایزه باران

در جشنواره جایزه باران ، با خرید هر 300 هزار تومان از کل فاکتور و خرید هر 100 هزار تومان از برندهای حامی جشنواره، 1 امتیاز کسب نموده و در قرعه کشی روزانه، یک دستگاه پژو 207 شرکت داده خواهید شد. این جشنواره از 1 دی ماه به مدت 3 ماه (30 اسفندماه) برگزار خواهد شد. قرعه کشی هر روز، بر اساس خرید روز قبل، انجام می گردد و لایو قرعه کشی، هر روز ساعت 17 از اینستاگرام (okcs.ir@) پخش خواهد شد.

برندهای حامی جشنواره:

دلستر، نوین زعفران، فامیلا، ساحل کنار، کلییر، لوکس، داو، پریل، پرسیل، شاوما، تاژ، هراز، شف هو، مای لیدی، رعنا، بهروز، مزمز، نستله، عقاب، نادی، دنت، رامک، باراکا، اوه.

مراحل طرز تهیه واویشکا گیاهی با سویا

با تهیه واویشکا با سویا علاوه بر بهره مندی از خواص سویا، شما می توانید یک وعده غذایی رژیمی و گیاهی را در برنامه غذایی خود داشته باشید.

مرحله اول: سویا را بخیسانید

در اولین مرحله از طرز تهیه واویشکا بدون گوشت، میزان لازم از سویا را در یک ظرف مناسب در میزان کافی از آب بخیسانید. خیساندن سویا یاری می نماید تا نرم گردد و در نتیجه پخت آن بهتر صورت می پذیرد.

بعد از گذشت نیم ساعت و زمانی که سویا کاملا نرم شد آن را آبکش کنید و برای چند دقیقه در آبکش قرار دهید تا آب اضافه ای که سویا به خود جذب نموده کاملا از آن خارج گردد.

شما می توانید برای تهیه سویا به صورت و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله دوم: مواد اولیه را آماده کنید

دو عدد سیب زمینی را پوست بگیرید و بشویید. سیب زمینی ها را به صورت نگینی خرد کنید و کنار بگذارید. برای تهیه واویشکا با سویا به نیم کیلو گوجه فرنگی احتیاج خواهید داشت. گوجه فرنگی ها را بشویید و آن ها را نیز مانند سیب زمینی ها به صورت نگینی خرد کنید. اگر پوست گوجه ضخیم است، آن را جدا کنید؛ در غیر این صورت احتیاجی به پوست کردن گوجه فرنگی ها نیست. یک عدد پیاز بزرگ را نیز بشویید و پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.

مرحله سوم: سیب زمینی را تفت دهید

یک تابه با سایز مناسب انتخاب کنید و داخل آن میزان کافی از روغن بریزید. تابه را به همراه روغن روی حرارت قرار دهید تا داغ گردد. سپس سیب زمینی های نگینی را به آن اضافه کنید. میزانی زردچوبه نیز به تابه اضافه کنید و در روغن تفت دهید.

سیب زمینی را در روغن و زردچوبه تفت دهید تا کاملا سرخ گردد. سپس آنها را از تابه بیرون بیاورید و روی یک دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه جذب دستمال گردد.

شما می توانید برای تهیه روغن سرخ کردنی و زردچوبه به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله چهارم: پیاز داغ درست کنید

در همان تابه ای که سیب زمینی را سرخ کردید، پیازهای نگینی را اضافه کنید. پیازها را به خوبی در روغن تفت دهید. تفت دادن پیاز را تا جایی ادامه دهید که پیازها کاملا سبک و طلایی شوند.

شما می توانید برای تهیه پیاز داغ آماده به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله پنجم: سویا را تفت دهید

در این مرحله از طرز تهیه واویشکا بدون گوشت، باید سویا را اضافه کنید. قبل از اضافه کردن سویا، مطمئن باشید تا تمام آب اضافه از آن خارج شده است. سپس سویا را به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا بوی آن بلند گردد و از خامی دربیاید.

مرحله ششم: رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی را اضافه کنید

دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به خوراک واویشکا اضافه کنید و در روغن تفت دهید تا رنگ آن باز گردد و از خامی در بیاید. رب را با دیگر مواد مخلوط کنید تا به طور یکدست پخش گردد. گوجه فرنگی را که از قبل خرد کردید به تابه اضافه کنید. حرارت را کمی زیاد کنید و صبر کنید تا آب گوجه فرنگی کاملا کشیده گردد.

شما می توانید برای تهیه رب گوجه فرنگی به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله هفتم: ادویه را اضافه کنید و خوراک واویشکا بدون گوشت را بپزید

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مایه واویشکا اضافه کنید و در روغن تفت دهید تا عطر آنها بلند گردد. سپس همه مواد را با هم مخلوط کنید تا ادویه به طور یکدست در غذا پخش گردد. نصف لیوان دسته دار فرانسوی آب اضافه کنید. درب تابه را ببندید و زمان بدهید تا خوراک بپزد و به غلظت بیفتد. حدود بیست دقیقه زمان برای این مرحله احتیاج است.

شما می توانید برای تهیه نمک و فلفل سیاه به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله هشتم: سیب زمینی سرخ شده را اضافه کنید

در خاتمهی پخت واویشکای رژیمی، سیب زمینی هایی که از قبل سرخ کردید را اضافه کنید و با دیگر مواد مخلوط کنید. درب تابه را بگذارید و اجازه دهید تا خوراک برای پنج دقیقه دیگر روی حرارت باقی بماند.

مرحله نهایی: خوراک واویشکا بدون گوشت را سرو کنید

بعد از گذشتن پنج دقیقه، خوراک واویشکا بدون گوشت و رژیمی شما آماده است. آن را در یک ظرف مناسب بکشید. این غذا را بنا به ذائقه خود می توانید با نان یا با یا میل کنید. نوش جان!

شما می توانید برای تهیه نان و برنج به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

بیشتر بخوانید:

نکات مهم در طرز تهیه واویشکا بدون گوشت خوشمزه و لذیذ

  • بنا به ذائقه خود می توانید میزانی سیر پوره شده را نیز تفت دهید و به مواد واویشکا اضافه کنید.
  • واویشکا بدون گوشت را با بادمجان نیز می توانید تهیه کنید.
  • اضافه کردن میزانی قارچ به این غذا سلیقه ای است و طعم متفاوتی به آن می دهد.
  • واویشکا به طور کلی یک غذای غلیظ و کم آب است. از اضافه کردن میزان زیاد آب به آن خودداری کنید.
  • پس از اضافه کردن سیب زمینی دقت کنید که مواد خوراک واویشکا را بیش از حد مخلوط نکنید تا سیب زمینی ها له نشوند.
  • به دلخواه می توانید سیب زمینی های سرخ شده را در خاتمه و هنگام سرو غذا به خوراک اضافه کنید.
  • برای تهیه واویشکا با سویا رژیمی، می توانید سیب زمینی را به جای سرخ کردن در روغن، داخل فر بپزید و سپس به مایه خوراک اضافه کنید.
  • اگر هوادار غذاهای تند هستید، می توانید میزانی فلفل قرمز یا فلفل سبز تند و خرد شده را هم به مواد واویشکا نموده اضافه کنید.
  • می توانید گوجه را به صورت نگینی خرد کنید و در تهیه واویشکا بهره ببرید؛ یا می توانید آن را به صورت میکس شده و پوره بهره ببرید.

بیشتر بخوانید:

فوت و فن های خوشمزه شدن واویشکا بدون گوشت به روش اصیل گیلانی

غلظت خوراک واویشکا چه قدر باید باشد؟

اگرچه واویشکا با سویا را معمولا با نان سرو می نمایند اما در صورت تمایل می توانید آن را با برنج نیز مصرف کنید. برای سرو این غذا با برنج می توانید خوراک را به شکل آب دارتری تهیه کنید. واویشکا در اصل نوعی خوراک است و نباید مثل خورش، آبکی باشد. بهتر است طوری آن را درست کنید که غلیظ باشد.

فرق واویشکا با جغور بغور (جقول بقول) چیه؟

جغول بغول معمولا با گوشت تکه ای یا جگر درست می گردد اما واویشکا را با انواع گوشت و حتی بدون گوشت و گیاهی هم می توان درست کرد.

منبع: افق کوروش
انتشار: 29 بهمن 1403 بروزرسانی: 29 بهمن 1403 گردآورنده: nojumnews.ir شناسه مطلب: 1735

به "واویشکا بدون گوشت با سویا ، مقرون به صرفه ترین غذای برنجی و نونی شام و ناهار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "واویشکا بدون گوشت با سویا ، مقرون به صرفه ترین غذای برنجی و نونی شام و ناهار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید