مقاله: طرز تهیه دمی لخلاخ بوشهری ، یک دمپخت ماهی بی نظیر

به گزارش اخبار نجوم، در ادامه دستور تهیه دمی لخلاخ بوشهری اصیل، به صورت تصویری و مرحله به مرحله آورده شده است؛ توصیه می کنیم حتما این پلوی خوشمزه را یکبار هم که شده امتحان کنید و از عطر و طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

مقاله: طرز تهیه دمی لخلاخ بوشهری ، یک دمپخت ماهی بی نظیر

روش پخت دمی لخلاخ بوشهری که همان دمپخت ماهی معطر است را به روشی اصیل در این مطلب برای شما ارائه دادیم. این دستور یکی از محلی ترین و بی نظیرترین روش های پخت دمی لخلاخ است که خانم های بوشهری از آن استفاده می نمایند.

امیدواریم از این مطلب نهایت استفاده را برده باشید و با پخت این غذای خوشمزه جنوبی، تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید؛ در پایین همین صفحه ما منتظر خواندن نظرات و ایده های شما هستم.

1: در قابلمه ای که می خواهیم پلو را دم کنیم، مواد و برنج و شوید را به صورت لایه لایه بریزیم.

در نهایت توصیه می کنیم که اگر به غذاهای دریایی علاقه دارید، مطلب طرز تهیه انواع غذا با ماهی (ماهی قزل آلا، سالمون و سفید) را نیز در انگیزه از دست ندهید!

منبع مقاله: طرز تهیه دمی لخلاخ بوشهری ، یک دمپخت ماهی بی نظیر

انتشار: 26 آبان 1400 بروزرسانی: 26 آبان 1400 گردآورنده: nojumnews.ir شناسه مطلب: 1188

به "مقاله: طرز تهیه دمی لخلاخ بوشهری ، یک دمپخت ماهی بی نظیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقاله: طرز تهیه دمی لخلاخ بوشهری ، یک دمپخت ماهی بی نظیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید