رستوران های والنسیا؛ از کاسا مونتانا تا ناوارو
به گزارش اخبار نجوم، والنسیا سومین شهر بزرگ اسپانیا پر است از رستوران ها و کافه هایی که برای هر ذائقه و هر وعده غذایی پیشنهادات خوشمزه ای ارائه می کنند. برای آشنایی با بهترین رستوران های والنسیا با خبرنگاران همراه باشید.
با اینکه این شهر به خاطر پائیا معروف است اما منوها انتخاب های بی شماری در اختیار افراد قرار می دهند.شما می توانید هر روز در والنسیا پائیا یا دیگر غذاهای برنجی را میل کنید و هر بار طعم متفاوتی را تجربه کنید. علاه بر برنج، سبزیجات فوق العاده ای در حومه شهر کاشته می شوند که در هر رستوران می توانید غذاهای محلی تهیه شده از این مواد سالم را بچشید. از آن جایی که والنسیا در همسایگی دریای مدیترانه قرار گرفته است می توانید خود را به میهمانی غذاهای دریایی تازه ببرید. در واقع سخت می توان در والنسیا رستوران بد پیدا کرد.
کاسا مونتانا (Casa Montana)
این رستوران که به خاطر تاپاس و نوشیدنی هایش معروف است، مانند جواهری از سال 1836 در والنسیا می درخشد. این رستوران علاوه به بلندای تاریخش زیبا است و اولین بار از طریق دو همسایه ساخته شد. آن ها مکان کوچک و دنجی را در نزدیکی منزل هایشان به عنوان رستوران به پا کردند. با این که امروزه دست خوش تغییرات کوچکی شده، اما همچنان مکان مناسب و دوست داشتنی برای قرارملاقات های محبت آمیز است. کاستا مونتانا به خاطر کارکنان بسیار مودب و خوش برخورد و تاپاس های دریایی عالی شناخته شده است. این جا واقعا ارزش رفتن را دارد.
ساعت کار: هر روز از ساعت 12 ظهر تا 12 شب.
بیش تر بخوانید:
موقعیت رستوران کاسا مونتانا روی نقشه
لا پاپاردلا (La Pappardella)
این جا مخصوص عاشقان پاستا است. لا پاپاردلا فضایی بسیار مجذوب کننده و دکوراسیونی منحصربفرد ساخته هنرمندان جوان محلی دارد. بیش از 10 سال است که این رستوران توجه و تمرکز خود را بر روی درست کردن پاستا معطوف کرده و امروزه 29 نوع پاستا عرضه می کند. لا پاپاردلا با استفاده از ادویه هایی چون فلفل و حتی آجیل، همچنین برخی ادویه های ایتالیایی تجربه نابی را در اختیار مشتریان قرار می دهد. این ساختمان دو طبقه دارای یک حیاط خلوت و یک تراس کوچک رو به خیابان است که نمایی از برج میگلت (Miguelete) را به دست می دهد. کارکنان بسیار خوش برخورد و صمیمی هستند.
ساعت کار: هر روز از ساعت 1:45 بعد از ظهر تا 4 بعد از ظهر، و از 8:30 شب تا 12 شب.
موقعیت رستوران لا پاپاردلا روی نقشه
پلس فیسول (Palace Fesol)
اینرستوران که از سال 1909 کار خود را آغاز کرده، در یکی از تجاری ترین منطقه ها والنسیا قرار گرفته است. این رستوران که پاتوق طرفداران غذاهای والنسیایی است، غذاهای سنتی باکیفیت را با غذاهای امروزی تلفیق می کند. منوی رستوران علاوه بر گوشت، برنج و ماهی، غذای مخصوص خود با باقلا را نیز در خود گنجانده که باب میل تمام افراد است.
ساعت کار: شنبه تا دوشنبه از ساعت 9:30 صبح تا 5 عصر، و از 8 شب تا 11 شب.
یک شنبه ها از ساعت 9:30 صبح تا 5 عصر.
موقعیت رستوران پلس فسول روی نقشه
ماریسا (Marisa)
در این رستوران می توانید طبقه بالا را برای لذت بردن از نمایی زیبا، یا طبقه پایین را برای خریدن تاپاس یک استقبال گرم انتخاب کنید. این رستوران سنتی 15 سال است که میزبان مشتریان بسیاری است. مواد اولیه تازه، پخت آرام، رفتاری صمیمی و گرم از جمله ویژگی هایی هستند که با والنسیا مطابقت دارند.
ساعت کار: هر روز از ساعت 1 بعد از ظهر تا 4 بعد از ظهر، و از 7 بعد از ظهر تا 12:30 شب.
موقعیت رستوران ماریسا روی نقشه
ورتیکال (Vertical)
رستوران ورتیکال در طبقه آخر هتل کنفرتال آکوا قرار گرفته است. از این رستوران می توانید از نمای 360 درجه حیرت انگیز رو به بندر والنسیا لذت ببرید. در این رستوران مجلل می توانید طعم غذاهای مدیترانه ای را تجربه کنید.
ساعت کار: هر روز از ساعت 12 ظهر تا 12 شب.
موقعیت رستوران ورتیکال روی نقشه
کیو دو بارلا (Q de Barella)
فلسفه رستوران کیو این است که غذا نمایانگر فرهنگ و بخش مهمی از شهر است. این رستوران با وجود وفاداری به ریشه های سنتی آشپزی والنسیا اما با ارائه غذاهای تازه و متنوع، متوجه و متمرکز بر طعم های محبوب و آشپزی ها نو است. اولین چیزی که توجه مشتریان را به خود جلب می کند فضای شاد رستوران است. رستوران کیو با یک لبخند، مبلمان راحتی و میزی از مجله ها، راحتی فضای خانه را تداعی می کند. این جا مکانی است که علاوه بر رسیدگی به شکم، روحتان را نیز حسابی سرشار از آرامش می کنید.
موقعیت رستوران کیو دو بارلا روی نقشه
لا پپیکا (La Pepica)
این رستوران شاد و زنده که مشرف به دریا است، ظرفیت پذیرش 450 مهمان را دارد. مهمانان در حالی که غذاهای محلی والنسیا را میل می کنند از فضای سنتی رستوران نیز لذت می برند. این رستوران که در سال 1898 افتتاح شد، بر دیوارهایش عکس مشتریان شاد و خندانی است که به این مکان آمده اند از جمله ارنست همینگوی، خوان کارلوس پادشاه پادشاه اسپانیا و خانواده سلطنتی.
ساعت کار: هر روز از ساعت 12 ظهر تا 12 شب.
موقعیت رستوران لا پپیکا روی نقشه
مرکات (Mercat)
آشپزان رستوران مرکات با تلفیق مواد اولیه محلی و سنتی با خلاقیت های خود، غذاهای تازه از آشپزی اسپانیایی ابداع می کنند. فضای این رستوران بسیار آرامش بخش بوده و به گونه ای ساخته شده که مرزی بین آشپز و مشتریان وجود ندارد.
ساعت کار:
دوشنبه ها: از ساعت 8:30 شب تا 11:30 شب
سه شنبه تا پنج شنبه: از ساعت 1:30 بعد از ظهر تا 4 بعد از ظهر، و از 8:30 شب تا 11:30 شب.
جمعه و شنبه: از ساعت از ساعت 1:30 ظهر تا 4 بعد از ظهر، و از 8:30 شب تا 12 شب.
موقعیت رستوران مرکات روی نقشه
ناوارو (Navarro)
این رستوران در سال 1951 بنا شد و اکنون 60 سال است که غذاهای والنسیایی خوشمزه ای را به مردم عرضه می کند. منوی رستوران شامل بهترین غذاهای مدیترانه ای است که از بهترین و تازه ترین مواد اولیه تهیه می شوند. تمام غذاها از برنج، گوشت و ماهی تهیه می شوند. همچنین می توانید از کیک ها، بستنی ها، و شربت های خانگی لذت ببرید. این رستوران همیشه پر از مسافران گرسنه و تاجران بومی، و صف های بلند از افرادی است که قرار ملاقات های خود را در این جا می گذارند. غذا مخصوص رستوران شامل پائیای خرچنگ است که در کنار نوشیدنی های محلی تجربه ای بی نظیر است.