لازانیا مرغ و سوسیس

به گزارش اخبار نجوم، برای تهیه این لازانیا از سوسیس و مرغ استفاده می کنیم و به جای سس سفید، سس آلفردو که بسیار شبیه هم هستند به کار می بریم.

لازانیا مرغ و سوسیس
  • تعداد: 12 عدد
  • زمان تهیه: 45 دقیقه
  • زمان پخت: یک ساعت
  • زمان استراحت: 15 دقیقه

مواد لازم

  • 16 عدد نودل خشک لازانیا
  • 450 گرم سوسیس دودی خرد شده
  • 2 تا 3 قاشق چایخوری ادویه لازانیا
  • یک قاشق چایخوری مریم گلی خشک شده
  • نصف پیمانه پیاز خرد شده
  • نصف پیمانه کرفس خرد شده
  • نصف پیمانه فلفل دلمه خرد شده
  • 6 حبه سیر رنده شده
  • 285 گرم سس پاستا آلفردو
  • نصف پیمانه پنیر پارمسان
  • روغن
  • 1.5 پیمانه پنیز موزارلا رنده شده

طرز تهیه

1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. لازانیا را بپزید و آبکش کنید.

2- در یک تابه بزرگ، سوسیس، مرغ، ادویه لازانیا و مریم گلی را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را 8 دقیقه تفت دهید تا مرغ ها دیگر صورتی نباشند. به طور مرتب هم بزنید. مواد را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید. پیاز، کرفس، فلفل دلمه ای و سیر را داخل تابه بریزد و تفت دهید تا سبزیجات پخته و نرم شوند. مخلوط مرغ را دوباره داخل تابه بریزید. سس آلفردو را روی آنها بریزید و خوب هم بزنید. در آخر پنیر پارمسان را اضافه کنید و هم بزنید.

3- ظرف مستطیل پیرکس را با روغن چرب کنید. یک لایه لازانیا کف ظرف بچینید. از مواد میانی روی آنها بریزید، یک لایه پنیر موزارلا بریزید و دوباره این مراحل را تکرار کنید تا مواد تمام شوند.

4- روی ظرف را بپوشانید و به مدت یک ساعت داخل فر بگذارید تا پخته گردد. 15 دقیقه پیش از سرو، اجازه دهید خنک گردد.

ارزش غذایی

  • کالری: 507
  • چربی: 31 گرم
  • کلسترول: 83
  • کربوهیدرات: 27 گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • قند: 2 گرم
  • سدیم: 938 میلی گرم
  • کلسیم: 182 میلی گرم
  • پتاسیم: 268 میلی گرم
  • پروتئین: 2 گرم
منبع: فوت و فن
انتشار: 18 مرداد 1401 بروزرسانی: 18 مرداد 1401 گردآورنده: nojumnews.ir شناسه مطلب: 1442

به "لازانیا مرغ و سوسیس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "لازانیا مرغ و سوسیس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید