طرز تهیه پیتزا پستو

به گزارش اخبار نجوم، خبرنگارانـ امروز فست فود ها یکی از مهم ترین گروه های غذایی در جهان هستند که تنوع بالایی دارند و به عنوان غذایی مدرن با طعم و سبک نو جای خود را در برنامه غذایی مردم جهان باز نموده اند. پیتزا یکی از مهم ترین و پر طرفدارترین نوع فست فودهاست که اولین بار در کشور ایتالیا تهیه شد؛ سپس پخت آن در سراسر جهان رواج پیدا کرد. پیتزا در طعم های گوناگون مانند پیتزای سبزیجات، مرغ، گوشت، پپرونی، پنیر و... تهیه می گردد که دارای طیف گسترده ای از طعم و مزه است.

طرز تهیه پیتزا پستو

به گزارش خبرنگاران، پیتزا پستو یکی از انواع متفاوت پیتزاهاست که برای تهیه آن از سس پستو استفاده می گردد. سس پستو یک چاشنی خوشمزه گیاهی برای غذا هایی مانند پاستاست که وقتی این سس با خمیر پیتزا ترکیب می گردد، یک طعم بسیار عالی و متفاوت را به وجود می آورد. از آنجا که پیتزا پستو بدون استفاده از گوشت یا مرغ تهیه می گردد، برای گیاه خواران یک پیتزای مناسب است. در ادامه این مطلب طرز تهیه پیتزا پستو همراه با آموزش یک خمیر نرم و عالی برای تهیه هر نوع پیتزا تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه پیتزا پستو

برگ ریحان: 2 لیوان

سیر: 2 حبه

پنیر پارمسان: نصف فنجان

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

بادام زمینی: 3 قاشق غذاخوری

پنیر پیتزای رنده شده: نصف لیوان

نمک: به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا

آرد قنادی: دو و نیم لیوان

پودر خمیر مایه: 1 قاشق چای خوری

شیر ولرم: نصف لیوان

شکر: 1 قاشق چای خوری

نمک: نصف قاشق چای خوری

تخم مرغ کوچک: 1 عدد

روغن: 2 قاشق غذاخوری

نکات مربوط به مواد اولیه

نکات مربوط به پنیر پارمسان

پنیر پارمسان یکی از محبوب ترین انواع پنیر های ایتالیایی است که به صورت رنده شده، پودر شده، تکه ای و ورقه ای در بازار موجود است. پارمسان نوعی پنیر زرد کم رنگ است که بافت سستی دارد و فرآوری آن موقع بسیار زیادی می برد. این پنیر سرشار از پروتئین است و هضم آسانی دارد. پنیر پارمسان برای تهیه انواع پاستا، سس، سالاد و سوپ ها کاربرد دارد. تفاوتی که پارمسان با پنیر پیتزا های معمول دارد، در نوع به عمل آوردن آن هاست. پنیر پیتزا باید حتما روی غذا پخته و آب گردد؛ اما پنیر پارمسان نیازی به پخت و آب شدن ندارد و شما می توانید پودر یا رنده شده آن را برای روی غذا بهره ببرید.

نکات مربوط به روغن زیتون

روغن زیتون به علت ارزش غذایی بالایی که دارد، در رژیم غذایی بسیاری از افراد از جایگاه ویژه ای برخوردار است. اما از آنجا که قیمت روغن زیتون خالص بالاست، معمولاً در هنگام عرضه در بازار با روغن های معمولی مخلوط می گردد. درنتیجه از کیفیت آن کاسته می گردد؛ بنابراین کسانی که در پی خرید روغن زیتون هستند، اغلب می پرسند که چطور روغن زیتون اصل را تشخیص بدهیم. البته تشخیص خالص بودن روغن زیتون کار چندان ساده ای نیست. با این حال کارشناسان برای تشخیص روغن زیتون اصل سه روش را به توضیح ذیل ارائه داده اند:

1- برای انتخاب روغن مرغوب بهتر است که اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است؛ بنابراین اگر بوی فلز احساس کردید، بدانید که روغن نامرغوب یا فاسد است.

2- روش دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل این است که آن را بچشید. اگر 1 قاشق روغن زیتون را در دهان خود بریزید و در دهان بچرخانید و با استشمام هوا آن را فرو بدهید، باید بعد از چند لحظه در گلوی خود تلخی و تندی شدیدی احساس کنید. به نحوی که گلوی شما بسوزد. در برخی موارد افراد به علت تندی بیش از حد روغن به سرفه می افتند. درست پس از 1 دقیقه مزه تلخی و تندی از بین می رود و خوشمزه می گردد. ضمن اینکه فرد با خوردن این روغن در دهان خود احساس چربی نمی نماید. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان احساس شیرینی و در انتهای آن احساس تلخی و سوزش خواهید داشت.

3- روش بعدی برای تشخیص روغن زیتون اصل رنگ آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. البته رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای مشخص کیفیت روغن نیست؛ زیرا به راحتی می توان در آن تقلب کرد.

نکات مربوط به پودر خمیر مایه

خمیر مایه یا مخمر یکی از انواع مخمر است که در پخت نان، پیراشکی، پیتزا و... از آن استفاده می گردد. استفاده از پودر خمیر مایه در خمیر باعث فراوری گاز کربنیک و مواد آلی می گردد و در نتیجه افزایش حجم خمیر و عطر و طعم خوب آن را به همراه خواهد داشت و نان و شیرینی را پوک و توخالی می نماید. پودر خمیر مایه را می توانید در منزل و در محیطی که زیاد گرم نباشد، نگهداری کنید. پس از باز کردن بسته خمیرمایه حتما آن را در فریزر نگه دارید. خمیر مایه بعد از چند ماه کیفیت اولیه خود را از دست می دهد؛ بنابراین بهتر است آن را به میزان ای که مصرف دارید، بخرید.

طرز تهیه خمیر پیتزا

1 ـ شیر ولرم را داخل یک کاسه بریزید؛ سپس شکر را همراه با پودر خمیر مایه به آن اضافه کنید و هم بزنید.

2 ـ در مرحله بعد تخم مرغ، نمک و روغن مایع را اضافه کنید و باز هم بزنید.

3 ـ در این مرحله آرد را با الک و طی سه مرحله کم کم به مایه اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری درست گردد که به دست نچسبد. خمیر را به مدت ده دقیقه ورز بدهید؛ سپس آن را داخل یک کاسه که از قبل چرب نموده اید، بگذارید و روی کاسه را با پارچه تمیز بپوشانید تا به مدت 1 ساعت استراحت کند. بهتر است کاسه خمیر را در جای تاریک و گرم بگذارید.

طرز تهیه پیتزا پستو

1 ـ برای تهیه سس پستو ابتدا برگ ریحان، سیر، بادام زمینی، پنیر پارمسان، روغن زیتون و نمک را داخل مخلوط کن یا گوشت کوب برقی بریزید؛ سپس به مدت 1 دقیقه بزنید تا همه مواد کاملا با هم ترکیب شوند و به یک سس غلیظ تبدیل گردد.

2 ـ خمیر را روی میز کار قرار بدهید. از قبل روی میز کمی آرد بپاشید. خمیر را یک دقیقه ورز بدهید تا پفش گرفته گردد؛ سپس آن را به میزان پیتزا باز کنید، به این صورت که با دست خمیر را از وسط به اطراف فشار بدهید تا پهن و نازک گردد.

3 ـ در این مرحله کف قالب پیتزا را کمی چرب کنید و خمیر باز شده را داخل قالب بگذارید و با دست لبه های خمیر را دور دیواره قالب صاف کنید. سس پستو آماده را وسط خمیر بمالید و با قاشق کاملا پخش کنید؛ سپس پنیر پیتزا رنده شده را روی سطح پیتزا بریزید.

4 ـ پیتزا را داخل فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار بدهید تا بپزد. 5 دقیقه آخر پخت حتما گریل را روشن کنید تا روی پیتزا هم طلایی گردد. در انتها و در صورت تمایل می توانید کمی پنیر پارمسان روی پیتزای آماده بریزید. حالا پیتزای پستو خوشمزه و متفاوت شما آماده سرو است، نوش جان.

منبع: فرارو
انتشار: 1 مهر 1401 بروزرسانی: 1 مهر 1401 گردآورنده: nojumnews.ir شناسه مطلب: 1468

به "طرز تهیه پیتزا پستو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیتزا پستو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید