طرز تهیه چلو گوشت درباری خانگی

به گزارش اخبار نجوم، نمک را در انتهای دستور تهیه اضافه کنید تا گوشت های شما را دیر پز نکند.

طرز تهیه چلو گوشت درباری خانگی

چلو گوشت درباری خانگی با رعایت چند نکته ساده تهیه می گردد.

و علت نامگذاری این غذا به این نام این است که در گذشته این غذا مخصوص درباریان بوده است.

مواد لازم چلو گوشت درباری

گوشت ران 400 گرم

رب 2 قاشق غذاخوری

کره 25 گرم

هویج 1 عدد میانه

1/2 فلفل دلمه ای

چوب دارچین 2 عدد

سیر 3 حبه

زعفران دم نموده 2 قاشق غذاخوری

پیاز 1.5 عدد

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

خانم ها با پخت این غذا بر همسرانتان پادشاهی کنید!

مرحله اول (آماده سازی)

پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.

سیر را خرد کنید و کنار بگذارید.

فلفل دلمه را با برش های باریک خرد کنید.

هویج را در سایز بزرگ خرد کنید.

گوشت در این دستور تهیه باید بزرگ تر از چلو گوشت های معمولی خرد گردد.

مرحله دوم

میزانی روغن درون قابلمه ریخته و پیاز های خرد شده را درون آن ریخته و روی شعله با حرارت کم قرار دهید و بعد از چند دقیقه هویج های خرد شده را اضافه کنید.

مرحله سوم

سپس گوشت های خرد شده را اضافه کنید و شعله را کمی بیشتر کنید و میزانی هم بزنید و منتظر بماند گوشت ها به مانند تصویر زیر رنگ عوض نمایند.

مرحله چهارم

وقتی رنگ گوشت ها تغییر کرد فلفل دلمه ای را اضافه کنید و میزانی مواد را جابجا کنید تا به خوبی تفت داده گردد و سپس سیر های خرد شده را اضافه کنید و دوباره تفت دهید.

مرحله پنجم

سپس 2 الی 3 عدد چوب دارچین را اضافه کنید و سپس فلفل سیاه را اضافه کنید و بعد از آن زعفران دم نموده را اضافه کنید و شعله را کم کنید تا به خوبی بپزد.

مرحله ششم (آماده کردن سس)

تابه ای را روی شعله قرار می دهیم و کره را اضافه می کنیم و سپس میزانی فلفل سیاه و 2 قاشق رب را اضافه می کنیم و تفت می دهم تا به خوبی رب سرخ گردد.

مرحله هفتم

بعد از آماده شدن رب به سراغ قابلمه گوشت می رویم و رب را اضافه میکنیم ومواد را هم می زنیم تا رنگ رب را به خود بگیرند و سپس میزانی نمک را اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله آب جوش را اضافه کنید و باید آب جوش به میزان ای باشد که تمام سطح گوشت ها را پوشش دهد و میزانی از آن بالاتر باشد. سپس درب قابلمه را بسته و 45 دقیقه منتظر می مانیم تا چلو گوشت درباری جا بیفتد.

نکات تهیه چلو گوشت درباری

نمک را در انتهای دستور تهیه اضافه کنید تا گوشت های شما را دیر پز نکند.

به هیچ عنوان از آب سرد استفاده نکنید.

میزان مواد اولیه ذکر شده برای 2 الی 3 نفر مناسب می باشد.

منبع: فرادید
انتشار: 17 مرداد 1401 بروزرسانی: 17 مرداد 1401 گردآورنده: nojumnews.ir شناسه مطلب: 1441

به "طرز تهیه چلو گوشت درباری خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چلو گوشت درباری خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید