خرید کاغذ شیرینی پزی در تعداد کم با ارسال 2 ساعته از کجا؟
به گزارش اخبار نجوم، کاغذ شیرینی پزی که در ایران بیشتر با نام کاغذ روغنی شناخته می گردد، یکی از پرکاربردترین و ضروری ترین ابزارها در آشپزخانه، به ویژه برای علاقه مندان به شیرینی پزی و پخت وپز است. این کاغذ نازک و نچسب، با جلوگیری از چسبیدن مواد غذایی به سینی فر و قالب، فرآیند پخت را آسان تر و نتیجه را دلپذیرتر می نماید. در این راهنمای کامل، به تمام آن چه که باید درباره این محصول بدانید، از انواع و کاربردها گرفته تا نکات و ترفندهای حرفه ای، می پردازیم.

کاغذ شیرینی پزی به عنوان یکی از اجزای اصلی آشپزخانه یک نانوا، سرآشپز و حتی صاحب کسب و کار عمل می نماید. این کاغذ به علت خواص نچسب و مقاوم در برابر حرارت، قهرمان آشپزخانه است و اغلب با هر دو نام شناخته می گردد: کاغذ پخت و کاغذ پوستی. نام ممکن است متفاوت باشد، اما به این محصول خارق العاده اشاره دارد. این کاغذ خاص است زیرا دارای روکشی است که در برابر گرما مقاومت می نماید و آشپزی را آسان تر و تمیزتر می نماید. جدا کردن غذا و تمیز کردن آن بسیار سریع است. مجموعه ما مجموعه ای بزرگ از ورق های کاغذ پوستی و رول های کاغذ شیرینی پزی را برای برآورده کردن تمام احتیاجهای شما، از پوشش سینی برای پخت ساده گرفته تا بسته بندی نفیس برای ارائه حرفه ای، به شما ارائه می دهیم.
خرید کاغذ شیرینی پزی 09121482541
کاغذ شیرینی پزی (کاغذ روغنی) چیست؟
کاغذ روغنی، کاغذی با پایه سلولزی است که با لایه نازکی از سیلیکون پوشانده شده است. این پوشش سیلیکونی ویژگی های منحصربه فردی به آن می بخشد:
- سطح نچسب: مهم ترین ویژگی کاغذ روغنی، نچسب بودن آن است که باعث می گردد کیک، شیرینی، نان و سایر مواد غذایی به راحتی از آن جدا شوند.
- مقاومت در برابر حرارت: این کاغذ تا دمای مشخصی (معمولاً بین 220 تا 250 درجه سانتی گراد) در برابر حرارت فر مقاوم است و نمی سوزد.
- مقاومت در برابر چربی و رطوبت: لایه سیلیکونی از عبور روغن و رطوبت جلوگیری می نماید و به حفظ شکل و کیفیت غذا یاری می نماید.
خرید کاغذ شیرینی پزی 09121482541
چرا باید از کاغذ مخصوص کیک و شیرینی پزی بهره ببرید ؟
دوستان حتماً با کاغذ پخت آشنا هستند، به خصوص اگر اغلب انواع مختلف کیک را درست می نمایند. معمولاً وقتی می خواهیم کیکی را بپزیم، سه راه وجود دارد تا کیکی که می پزیم به کف و دیواره های قالب نچسبد. راه اول، پوشاندن سطح سینی فر با کاغذ روغنی یا کاغذ پخت است. دوم، آغشته کردن سینی فر با کره یا روغن و پاشیدن آرد روی آن است. و راه سوم، اسپری کردن با اسپری مخصوص پخت یا یک مایع نچسب ویژه برای سینی های فر است.
هر روشی که ما استفاده می کنیم، البته هدفش این است که خمیر کیک نچسبد و به راحتی جدا گردد تا نتیجه پخت کیک ما به برترین شکل ممکن باشد. آیا می دانستید که کاغذ پخت و کاغذ روغنی با هم تفاوت دارند؟ با اینکه شبیه به هم به نظر می رسند، اما از نظر کاربرد و بافت تفاوت هایی بین آن ها وجود دارد. برای اینکه دچار اشتباه نشوید، در ادامه توضیحات کامل تری ارائه شده است.
کاغذ پخت (Baking Paper) چیست؟
کاغذ پخت نوعی کاغذ آشپزخانه است که برای پخت نان یا کیک استفاده می گردد، بافت سطحی صافی دارد، در برابر حرارت مقاوم و نچسب است. بنابراین، برای استفاده از آن احتیاجی به چرب کردن مجدد با روغن یا مارگارین نیست. در حالی که اگر از کاغذ روغنی استفاده کنیم، باید هر دو طرف کاغذ را با روغن چرب کنیم.
در فرآیند پخت، بعضی از غذاها را باید با سینی فر روباز بپزیم تا قسمت بیرونی آن ترد گردد، بعضی را باید بپوشانیم تا مرطوب بماند و برای بعضی نیز باید سینی فر را پوشاند تا قسمت زیرین آن خشک نگردد.
مزایای کاغذ پخت
مزایای استفاده از کاغذ پخت:
- احتیاجی به آغشته شدن به روغن یا مارگارین ندارد. چون این کاغذ از قبل حاوی روغن و نچسب است، دیگر احتیاجی به مالیدن روغن یا مارگارین ندارید. این باعث صرفه جویی در مصرف روغن می گردد و قالب نیز تمیز می ماند.
- می تواند به طور مکرر استفاده گردد. پس از پخت کیک و جدا کردن آن، کاغذ پخت هنوز هم می تواند برای قالب بعدی استفاده گردد. با اینکه قیمت آن از کاغذ روغنی گران تر است، اما استفاده از آن مالی تر است زیرا می توان به طور مکرر از آن استفاده کرد.
- در میزان های مشخصی موجود است. قبل از اینکه کاغذ پخت به راحتی امروز پیدا گردد، کاغذ روغنی یک پایه اصلی برای زیر کیک بود. از آنجایی که کاغذ روغنی در میزان های بزرگ فروخته می گردد، باید قبل از استفاده آن را برش دهیم. در حالی که کاغذ پخت به صورت رول، ورق و حتی بعضی به شکل دایره موجود است. بنابراین دوستان پیکِی، علاوه بر صرفه جویی در مصرف، می توانید در زمان نیز صرفه جویی کنید.
انواع کاغذ شیرینی پزی
در بازار انواع مختلفی از این محصول وجود دارد که شناخت آن ها به شما در انتخاب بهتر یاری می نماید:
نوع | ویژگی ها | کاربرد اصلی |
---|---|---|
کاغذ روغنی معمولی (سفید) | رایج ترین نوع، به صورت رول یا ورق های برش خورده | پخت انواع کیک، شیرینی، کوکی، پیتزا و نان |
کاغذ روغنی قهوه ای (طبیعی) | بدون استفاده از مواد سفیدنماینده، دوست دار محیط زیست | مشابه کاغذ سفید، انتخابی سالم تر |
ورق نسوز (مت سیلیکونی/فایبرگلاس) | قابل شستشو و استفاده مجدد، ضخیم تر و مقاوم تر | پخت انواع شیرینی ها، خمیرها و کار با شکلات |
نکته بسیار مهم: هرگز از کاغذ مومی به جای کاغذ روغنی در فر استفاده نکنید. موم در حرارت ذوب شده، دود می نماید و ممکن است باعث آتش سوزی گردد.
کاربردهای متنوع کاغذ روغنی در آشپزخانه
فراتر از پوشاندن سینی فر، کاغذ روغنی کاربردهای خلاقانه و مفیدی دارد:
- پوشاندن کف قالب کیک و شیرینی: با این کار، کیک به راحتی از قالب جدا شده و احتیاجی به چرب و آردپاشی کردن زیاد قالب نیست.
- پخت انواع کوکی و شیرینی: از چسبیدن شیرینی ها به سینی جلوگیری نموده و به پخت یکنواخت آن ها یاری می نماید.
- پخت پیتزا و نان: خمیر به سینی نمی چسبد و زیر نان و پیتزا طلایی و برشته می گردد.
- پخت سبزیجات و مرغ در فر: به شما اجازه می دهد بدون احتیاج به روغن زیاد، مواد غذایی را در فر کباب کنید و سینی فر تمیز بماند.
- در سرخ کن بدون روغن (Air Fryer): استفاده از ورق های مخصوص سرخ کن که از جنس کاغذ روغنی هستند، تمیز کردن دستگاه را بسیار آسان می نماید.
- قیف کاغذی: می توانید به راحتی با یک تکه کاغذ روغنی، برای تزئینات ظریف با کرم یا شکلات، یک قیف درست کنید.
- جدا کردن لایه های مواد غذایی: هنگام فریز کردن همبرگر، پنکیک یا سایر مواد، یک لایه کاغذ روغنی بین آن ها قرار دهید تا به هم نچسبند.
نکات و ترفندهای حرفه ای برای استفاده از کاغذ روغنی
- چگونه کاغذ را به میزان قالب گرد ببریم؟ کاغذ را به شکل مربع ببرید. آن را چندین بار از وسط تا کنید تا به شکل یک مثلث باریک درآید. نوک مثلث را در مرکز قالب قرار دهید و اضافه آن را از لبه قالب قیچی کنید. با باز کردن کاغذ، یک دایره دقیق به میزان کف قالب خواهید داشت.
- برای اینکه کاغذ در قالب حرکت نکند: قبل از قرار دادن کاغذ، کف و دیواره های قالب را با میزان بسیار کمی کره یا روغن چرب کنید. این کار باعث می گردد کاغذ به قالب بچسبد و ثابت بماند.
- اگر کاغذ روغنی به کیک چسبید: این اتفاق معمولاً زمانی رخ می دهد که از سمت اشتباه کاغذ (سمت براق تر) استفاده نموده باشید یا کیفیت کاغذ پایین باشد. برای جدا کردن، می توانید با یک اسپری آب، پشت کاغذ را کمی مرطوب کنید و چند دقیقه صبر کنید تا راحت تر جدا گردد. همواره از سمت مات کاغذ برای تماس با مواد غذایی بهره ببرید.
- آیا می توان از کاغذ روغنی چند بار استفاده کرد؟ اگر کاغذ پس از پخت تمیز به جای مانده باشد (مثلاً برای پخت نان یا شیرینی های خشک)، می توانید آن را با یک دستمال پاک نموده و مجدداً بهره ببرید. اما برای مواد چرب یا مرطوب، بهتر است آن را دور بیندازید.
تفاوت بین کاغذ پخت و کاغذ روغنی
کاغذ پخت (Baking Paper) | کاغذ پارچمنت (Parchment Paper) |
---|---|
احتیاجی به چرب کردن ندارد | احتیاج به چرب کردن با روغن دارد |
نچسب است | نچسب نیست |
می تواند بیش از یک بار استفاده گردد | فقط یک بار قابل استفاده است |
قیمت نسبتاً گران تر است | قیمت نسبتاً مقرون به صرفه تر است |
در میزان های مشخصی موجود است | طول و عرض آن بزرگ تر است |
بر اساس توضیحات بالا، کاغذ پخت و کاغذ روغنی هر کدام مزایای خود را دارند. در مقایسه، کاغذ روغنی از نظر قیمت و کاربرد بهتر خواهد بود، در حالی که کاغذ پخت کارآمدتر و بادوام تر است زیرا می توان به طور مکرر از آن استفاده کرد.
شما کدام یک را انتخاب می کنید، کاغذ پخت یا کاغذ روغنی؟ هر کدام مزایای خود را دارند، بله، و مهم تر از همه این است که کیفیت محصولاتی که استفاده می کنید برترین باشد تا نتایج عالی شوند. برای یافتن محصولات باکیفیت کاغذ پخت و کاغذ روغنی، از کاغذ ضدروغن بِیک ول (Bakewell Greaseproof Paper) و کاغذ پخت وپز بِیک ول (Bakewell Baking & Cooking Paper) بهره ببرید.
کاغذ پخت وپز بِیک ول مزایای زیادی دارد. می توان بدون مالیدن روغن یا مارگارین از آن استفاده کرد، نچسب است، تا دمای 230 درجه سانتی گراد در برابر حرارت مقاوم است، برای انواع مختلف فر مناسب است، می تواند به طور مکرر استفاده گردد و مجهز به ابزار برش است. ویدیوی توضیحات محصول را اینجا ببینید.
کاغذ ضدروغن (Greaseproof Paper) نوعی کاغذ برای مواد غذایی است که به طور خاص با فناوری ای طراحی شده تا هنگام تماس با غذا ایمن باشد و روغن به آن نفوذ نکند. کاغذ ضدروغن بِیک ول به راحتی خیس و چسبنده نمی گردد و می توان از آن به عنوان بسته بندی غذا و زیرانداز سرو غذا استفاده کرد. ویدیوی توضیحات محصول را اینجا ببینید. این محصول را دوستان پیکِی می توانند در پرامبانان کنکانا (Prambanan Kencana) پیدا نمایند. همین حالا آن را تهیه کنید و تفاوت را در هر یک از خلاقیت های آشپزی خود احساس کنید.
جایگزین های کاغذ روغنی
اگر در مواقع ضروری کاغذ روغنی در دسترس نداشتید، می توانید از گزینه های زیر بهره ببرید:
- چرب و آردپاشی کردن قالب: روش سنتی که همچنان کارآمد است. تمام سطح داخلی قالب را با کره یا روغن جامد چرب نموده و سپس لایه نازکی از آرد روی آن بپاشید و اضافات آرد را با ضربه زدن خارج کنید.
- فویل آلومینیومی: می توانید از فویل بهره ببرید، اما حتماً سطح آن را به خوبی با روغن چرب کنید، زیرا فویل به خودی خود نچسب نیست.
- صفحات پخت سیلیکونی (مت سیلیکونی): یک جایگزین عالی و مالی در درازمدت که کاملاً نچسب و قابل شستشو است.
- اسپری روغن جدانماینده: این اسپری ها لایه ای نچسب در قالب ایجاد می نمایند و برای قالب هایی با طرح های پیچیده بسیار مناسب هستند.