چرا نباید علائم بیماری را در گوگل جستجو کنیم؟

به گزارش اخبار نجوم، جستجوی علائم بیماری در اینترنت یکی از راه چاره های نادرستی است که بسیاری از افراد به آن متوسل می شوند.

چرا نباید علائم بیماری را در گوگل جستجو کنیم؟

به گزارش خبرنگاران به نقل از باشگاه خبرنگاران، برای بسیاری از ما رخ داده است که اقدام به جستجوی علائم یک بیماری در موتور جستجوگر گوگل نموده ایم. با پیشرفت علم و افزایش ضریب نفوذ اینترنت، افراد بسیار زیادی پیش از مراجعه به پزشک کوشش می نمایند بیماری خود را به وسیله جستجو در گوگل تشخیص دهند.

با این حال، متاسفانه این گونه جستجو های اینترنتی در بسیاری از موارد باعث سردرگمی بیشتر و ایجاد استرس در فرد می گردد. گرچه جستجوی اینترنتی یکی از اقداماتی است که می تواند درباره موضوعات بی شماری به شما یاری کند، اما این اقدام درباره بیماری ها و مسائل پزشکی صادق نیست.

در این مطلب به بیان چهار موضوعی که باید پیش از جستجو درباره علائم بیماری ها در اینترنت بدانید، می پردازیم:

1- هر فردی می تواند در اینترنت مطلب منتشر کند

زمانی که شما علائم یک بیماری را در گوگل جستجو می کنید، گوگل تنها به دنبال یافتن نزدیک ترین واژگان به مواردی است که شما مطرح نموده اید. در واقع، گوگل توانایی صحت سنجی و اعتبار بخشی به مطالب را ندارد. گوگل ممکن است یک پایگاه اینترنتی تخصصی پزشکی را به شما معرفی کند که برایتان بسیار سودمند است. اما در عین حال، این موتور جستجو می تواند صفحاتی مانند ویکی پدیا را به شما معرفی کند که قابلیت ویرایش از سوی هر فردی را دارد. همچنین وبلاگ های بی شماری در اینترنت وجود دارد که از سوی افراد غیر متخصص اداره می شوند.

2- ویکی پدیا منبع موثقی نیست

براساس تحقیقات انجام شده، ویکی پدیا ششمین پایگاه اینترنتی محبوب دنیا برای اطلاعات پزشکی است. این یک حقیقت بسیار رعب آور است، زیرا این وبسایت به هیچ عنوان قابل استناد نیست، زیرا هر فردی می تواند از هر جایی در دنیا مطالب آن را ویرایش کند. گرچه ویکی پدیا در حال اصلاح قوانین ویرایشی خود است، اما در حال حاضر نمی توانید به طور قطع به داده های آن اطمینان کنید.

3- جستجوی اینترنتی علائم بیماری باعث اضطراب و نگرانی می گردد

بسیاری از علائم بیماری ها با یکدیگر شباهت دارند. در بسیاری از موارد گوگل در جستجوی علائم بیماری، به فرد عمل جراحی یا شرایط حاد مانند ابتلا به سرطان را معرفی می نماید. این موارد باعث ضربات روحی به فرد و مسائل روانی می گردد. اضطراب، استرس و نگرانی از جمله مواردی است که در این افراد دیده می گردد.

4- هزینه های بیمار را افزایش می دهد

در قسمت پیشین گفتیم که جستجوی علائم بیماری در گوگل می تواند باعث ایجاد مسائل روحی و روانی گردد که در بعضی موارد فرد مجبور به مراجعه به روانشناس می گردد. همچنین اطلاعات اشتباه درباره بیماری ممکن است باعث انحراف از درک بیماری و مراجعه به یک پزشک متخصص غیر مرتبط با بیماری خود گردد. همچنین متاسفانه ممکن است فرد به طور سر خود اقدام به خرید و مصرف بعضی دارو ها کند. در تمامی موارد ذکر شده هزینه های اضافی به بیمار تحمیل می گردد.

به طور کلی بهتر است در صورتی که شناختی از بیماری خود ندارید، در ابتدا به یک پزشک عمومی مراجعه کنید. پزشک عمومی می تواند براساس علائم و شرایط بیمار، او را برای درمان به یک پزشک متخصص رجوع دهد.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 10 اردیبهشت 1400 بروزرسانی: 10 اردیبهشت 1400 گردآورنده: nojumnews.ir شناسه مطلب: 907

به "چرا نباید علائم بیماری را در گوگل جستجو کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چرا نباید علائم بیماری را در گوگل جستجو کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید