طرز تهیه خورشت اناربیج
به گزارش اخبار نجوم، در اینجا به جای سبزی محلی از مخلوط تره ،جعفری، گشنیز و نعنا استفاده شده است. اما اگر به سبزی محلی دسترسی دارید میتوانید 50 گرم خالواش و یک قاشق چوچاق هم اضافه کنید.
به گزارش خبرنگاران به نقل از ایران کوک ، اناربیج یا انار آویج یکی از خورشت های خوشمزه شمالی است که در تهیه آن از گردو، رب انار، آب انار و سبزی محلی استفاده میگردد. ظاهر و مواد خورشت اناربیج شباهت زیادی به فسنجان دارد و تفاوت اصلی آن استفاده از سبزی در اناربیج است که طعم خیلی خوب و رنگ زیبایی به خورشت اضافه میکند.
مواد لازم خورشت اناربیج
گردو 200 گرم
پیاز کوچک 1 عدد
سیر 2 حبه درشت
سبزی (تره ،جعفری، گشنیز ،نعنا) 200 گرم
رب انار 50 گرم
آب انار ترش 1 عدد انار
روغن نمک و فلفل به میزان لازم
مرغ دوتکه
برنج 300 گرم
طرز تهیه خورشت اناربیج
- ابتدا، گردو را آسیاب کنید یا آن را چرخ کنید و داخل قابلمه با 4/1 فنجان روغن تفت دهید (فقط در حدی که بوی خامی گردو گرفته گردد) به آن پیاز ریز شده اضافه کنید و تفت دهید. سپس، آب را تا حدی که روی گردو را بگیرد اضافه کنید و بگذارید بپزد.
- آب گردو که جمع شد یعنی گردو پخته است. رب انار، آب انار و 2 لیوان آب را به گردو اضافه کنید و بگذارید دوباره بجوشد.
سبزی را خرد کنید و با نصف فنجان روغن خوب سرخ کنید تا تغییر رنگ دهد. سیر را له نموده و به سبزی اضافه کنید و کمی تفت دهید.
سبزی را به قابلمه حاوی گردو اضافه کنید و با حرارت کم اجازه دهید خورش جا بیفتد و روغن گردو در بیاید. سپس مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید 40 دقیقه دیگر هم بپزد.
برای درست کردن کته، برنج را بشویید . دو برابر وزن آن آب، به ازای هر یک کیلو برنج 1 قاشق مربا خوری نمک و نصف فنجان روغن اضافه کنید و نیم ساعت خیس کنید. سپس، قابلمه را روی شعله زیاد قرار دهید تا آب آن تمام گردد. بعد، در آن را بگذارید و با حرارت کم آن را کته کنید.