طرز تهیه آش اوماج

به گزارش اخبار نجوم، آش اوماج یکی از آش های اصیل ایرانی و متعلق به استان آذربایجان شرقی است.

طرز تهیه آش اوماج

آش اوماج از غذاهای سنتی آذربایجان شرقی است که در نوروز و فصل سرد سال با سبزیجات مخصوص پخته و سرو می گردد. برای آشنایی با طرز تهیه آش اوماج با خبرنگاران همراه باشید.

مواد لازم آش اوماج

  • عدس 1 پیمانه
  • سبزیجات معطر (ریحان - تره -مرزه) 250 گرم
  • پیاز 4 عدد عظیم
  • کره محلی 25 گرم
  • آب قلم (دلخواه) 1 لیوان
  • آرد 2 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه به میزان کافی
  • نمک به میزان کافی

طرز تهیه اوماج :

برای تهیه اوماج ابتدا آرد را در یک ظرف گود با آب مخلوط کنید تا به شکل خمیر تقریبا سفت در آید؛ بنابراین در مقدار افزودن آب باید دقت کنید. به خمیر نمک و زردچوبه اضافه نموده و ورز دهید. بعد از خمیر به اندازه گلوله هایی کوچک بردارید و در سینی بچینید تا خشک شوند.

طرز تهیه آش اوماج :

  • برای تهیه این آش ابتدا عدس را از چند ساعت قبل خیس کنید.
  • سبزی ها را تمیز نموده و خوب بشویید و وقتی آب سبزی کشیده شد آن را ریز خرد کنید.
  • پیازها را خرد نموده و در یک قابلمه مناسب با کره در حدود یک دقیقه تفت دهید و به آن زردچوبه و نمک اضافه کنید.
  • به پیاز ها آب قلم یا آب معمولی اضافه کنید و سپس عدس های خیس خورده را داخل آب و پیاز بریزید تا آب به جوش آید.
  • وقتی آب به جوش آمد سبزی ها معطر خرد شده را به مواد آش بیفزایید؛ می توانید از سبزی خشک هم در این آش بهره ببرید.
  • شعله را کم کنید تا عدس ها پخته شوند و اگر درحین پخت عدس آب داخل قابلمه کم بود به آن آب جوش اضافه کنید.
  • بعد از پخت عدس، اوماج ها را کم کم به آش اضافه کنید و مدام هم بزنید تا اوماج ها به هم نچسبند. هم زدن را ادامه دهید تا زمانی که اوماج ها به اندازه کافی باد نمایند. سپس می توانید آش را در ظرف مورد نظر خود سرو کنید.

روی آش را می توانید با برگ نعناع یا نعنا داغ و ماست تزیین کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با انواع آش آش گندم ، مقوی و پر خاصیت را مطالعه کنید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 16 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: nojumnews.ir شناسه مطلب: 215

به "طرز تهیه آش اوماج" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آش اوماج"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید