امکان تولید زخم پوش با میکروالیاف حاصل از دستگاه ایران ساخت فراهم شد
به گزارش اخبار نجوم، گروهی از محققان یکی از شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک فناوری پردیس با ساخت دستگاه ترریسی امکان تولید میکروالیاف برای کاربرد در زخم پوش ها را در کشور فراهم کردند.
به گزارش خبرنگاران، یکی از شرکت های دانش بنیان نوع 2 مستقر در پارک فناوری پردیس با طراحی و ساخت دستگاه ترریسی کارگاهی اقدام به تولید زخم پوش هایی کرده است؛ از این دستگاه برای ساخت میکروالیاف پلیمری از محلول های پلیمری استفاده می شود.
این میکروالیاف می توانند به صورت بی بافت یا پس از فراورش با دستگاه های بافندگی به صورت بافته شده به عنوان پانسمان های پیشرفته برای درمان زخم های دیابتی، بستر استفاده شوند. این زخم پوش ها دارای تأییدیه دانش بنیان است.
علاوه بر این، الیاف تولیدی با روش ترریسی برای ساخت فرش، موکت، پوشاک، مواد غذایی و استحکام دهنده های لیفی نیز قابل استفاده است، ضمن آنکه الیاف تولیدی می توانند برای صنایع هوا-فضا و نظامی نیز مورد استفاده قرار گیرند.
از مهمترین ویژگی های این دستگاه می توان به فرایند بومی سازی شده، قیمت فروش پایین تر حتی نسبت به نمونه چینی، امکان تغییر در ادوات و قسمت های دستگاه با توجه به سفارش مشتری و مشاوره با تیم فنی شرکت داخلی به صورت مستمر اشاره کرد.
در حال حاضر، این دستگاه با هدف ساخت میکرو الیاف مورد استفاده در تجهیزات پزشکی (پانسمان های پیشرفته پزشکی) ساخته شده است. اما این توانمندی در تیم تحقیق و توسعه این شرکت وجود دارد که در صورت نیاز سایر صنایع نیز، دستگاه مورد نظر با تغییرات مورد نظر مشتری ساخته و عرضه شود.
مریم زارع مجری طرح در گفت وگو با خبرنگاران، تولید میکروالیاف را از دستاردهای این شرکت دانش بنیان دانست و گفت: محصول این دستگاه، میکرو الیافی هستند که بعد از طی کردن مراحل مختلف به پانسمان تبدیل می شوند.
وی تاکید کرد: میکرو الیاف تولید شده دارای مجوزهای سازمان غذا و دارو است.
زارع همچنین از موفقیت این شرکت برای دریافت 5 گرنت فناوری از ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خبر داد و یادآور شد: تولید داروی ضد ویروسی آسیکلوویر از دیگر دستاوردهای ما به شمار می رود.
منبع: خبرگزاری ایسنا