اعلام میزبانی پرسپولیس از الهلال در مسقط از سوی AFC

به گزارش اخبار نجوم، سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا محل برگزاری ملاقات تیم های پرسپولیس و الهلال در نیمه نهایی لیگ قهرمانان را خاطرنشان کرد.

اعلام میزبانی پرسپولیس از الهلال در مسقط از سوی AFC

با تور عمان از سفری عالی برای کسب آرامش لذت ببرید و با شهرهای زیبای صلاله و مسقط آشنا شوید.

به گزارش خبرنگاران، تیم فوتبال پرسپولیس قصد داشت در ملاقات برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا مقابل الهلال در دبی میزبانی کند، اما سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) بیان کرد این ملاقات در مسقط برگزار می گردد.

پرسپولیسی ها کوشش زیادی برای میزبانی در دبی انجام دادند و در این خصوص موافقت AFC نیز حاصل و درخواست رسمی ارسال شد، اما گویا اماراتی ها با میزبانی پرسپولیس در کشورشان موافقت نکرده اند. بر اساس اعلام سایت AFC ملاقات رفت دو تیم به میزبانی الهلال 5 مهرماه در استادیوم محمد بن زاید ابوظبی برگزار می گردد و میزبانی پرسپولیس نیز 25 مهرماه در استادیوم سلطان قابوس عمان در شهر مسقط خواهد بود.

منبع: تسنیم
انتشار: 14 اسفند 1398 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: nojumnews.ir شناسه مطلب: 94

به "اعلام میزبانی پرسپولیس از الهلال در مسقط از سوی AFC" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اعلام میزبانی پرسپولیس از الهلال در مسقط از سوی AFC"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید