استان تهران خنک می گردد
به گزارش اخبار نجوم، هواشناسی استان تهران گفت: بر اساس آنالیز داده ها از امروز چهارشنبه 3 اردیبهشت تا روز یکشنبه 7 اردیبهشت 99 کاهش دمای 3 تا 6 درجه سانتیگرادی پیش بینی می گردد.

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایرنا، بر اساس آنالیز داده ها و نقشه های پیش یابی روز چهارشنبه 3 اردیبهشت هواشناسی، از روز پنجشنبه 4 اردیبهشت تا روز دوشنبه 8 اردیبهشت آسمان استان تهران نیمه ابری در برخی ساعات ابری همراه با بارش باران و گاهی همراه با رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید خواهد بود. رخداد تگرگ دور از انتظار نیست.
بیشینه و کمینه دمای هوای پایتخت در روزهای پنجشنبه و آدینه(4 و 5 اردیبهشت) (27 و 17) و در روزهای شنبه 6 اردیبهشت (26 و 19) و یکشنبه 7 اردیبهشت (24 و 16) درجه سانتی گراد پیش بینی می گردد.
ورامین با 27 درجه و فیروزکوه با 3 درجه سانتی گراد به ترتیب گرم ترین و سردترین نقاط استان طی 24 ساعت گذشته بودند.
منبع: همشهری آنلاین