قطب منار؛از مهم ترین جاهای دیدنی دهلی ، عکس
به گزارش اخبار نجوم، قطب منار دهلی بخشی از یک مجموعه بسیار بزرگ است که در داخل آن چندین دروازه، مسجد، آرامگاه و مکان های تاریخی مهم دیگر را می توان تماشا کرد. اگر برنامه ای برای خرید بلیط هواپیما دهلی و سفر به این شهر دارید، پیشنهاد ما به شما این است که در یکی از روزهای مسافرت خودتان به سراغ Qutub Minar Complex بروید و تشتشع نور آفتاب را بر روی این مناره ببینید تا منظره ای به یاد ماندنی در ذهنتان ثبت گردد.
برای دیدن تاج محل و مجسمه های بودا، تور هند ارزان ما را تجربه کنید.
چرا بازدید از قطب منار دهلی پیشنهاد می گردد؟
قطب منار دهلی بلندترین بنای آجری دنیا است.
قطب منار را می توان از اولین سازه های بسیار بزرگ هند دانست.
قطب منار یکی از مهم ترین جاهای دیدنی دهلی و از ارزشمندترین میراث دنیای یونسکو است.
تاریخچه قطب منار دهلی
تاریخچه قطب منار دهلی همیشه دارای بخش های اسرارآمیز بسیار زیادی بوده اما جالب است بدانید که تقریبا تمامی مورخان به این اجماع رسیده اند که کار ساخت قطب منار در آخرین سال قرن دوازدهم یعنی در سال 1199 میلادی شروع شده است. در واقع، شروعگر این کار قطب الدین ایبک بود و ساخت چنین بنای بزرگی در سال ها و قرن های بعدی ادامه یافت. در سال 1230 میلادی شمس الدین التتمش و در سال 1316 میلادی نیز فیروزشاه تغلق بخش های مختلف قطب منار دهلی را تکمیل کردند تا امروزه چنین سازه چشم نواز و باستانی در مقابل دیدگان گردشگران دهلی قرار گیرد. ناگفته نماند که هدف از ساخت قطب منار، تبدیل آن به نمادی برای پیروزی مسلمانان در کشور هندوستان بود. ناگفته نماند که قطب منار دهلی یک بار نیز طعمه رعد و برق شده و آسیب های بسیار زیادی دیده بود که توسط اسکندر لودی به خوبی بازسازی و بازسازی شد.
معماری قطب منار دهلی
همانطور که پیش از این نیز اشاره شد، از قطب منار دهلی به عنوان مرتفع ترین بنای آجری در سطح دنیا یاد می گردد. در واقع، ارتفاع این مناره 72.5 متر بوده و بسیار با شکوه است. اگر اندکی با معماری های مشهور دنیا آشنا باشید، احتمالا تماشای قطب منار دهلی شما را به یاد بنای جام افغانستان خواهد انداخت. چراکه معماری قطب منار از این بنا الهام گرفته شده است. این مناره دارای 5 طبقه است که با کمربندی از 379 پله به یکدیگر متصل شده اند. 3 طبقه اول مناره با بالکن، رینگ و آجرهای قرمزرنگ خود کاملا متمایز هستند. طبقه چهارم از جنس مرمر ساخته شده و در طبقه پنجم نیز ترکیبی از مرمر و ماسه سنگ را می توان دید. ناگفته نماند که حکاکی های موجود بر روی دیوارهای قطب منار دهلی طی تکامل و بازسازی بنا توسط افراد مختلف ثبت شده اند.
هزینه و زمان پیشنهادی بازدید از قطب منار دهلی چه قدر است؟
برای بازدید از قطب منار دهلی باید هزینه بلیط ورودیه آن را پرداخت کرد. البته این هزینه اصلا زیاد نیست. به همین دلیل، قطب منار را یکی از بهترین جاهای دیدنی دهلی می توان دانست که با پرداخت مبلغ کمی می توان از آن بازدید کرد. پس از ورود به این مجموعه بزرگ شما می توانید حداقل 2 الی 3 ساعت از زمان خود را به شناخت قسمت های مختلف آن و گردش در بخش های متنوع مجموعه قطب منار اختصاص دهید.
فصل مناسب برای بازدید از قطب منار دهلی چه زمانی است؟
آب و هوای دهلی هر سال از اواسط فصل پاییز تا سرانجام زمستان به 12 تا 13 درجه سانتی گراد رسیده و بسیار مطبوع و دلنشین می گردد. به همین دلیل فصل مناسب برای بازدید از قطب منار دهلی را می توان پاییز و زمستان دانست. البته شرایط آب و هوایی دهلی در اوایل بهار نیز نسبتا ملایم است. اما پس از آن گرمای تابستان و بادهای موسمی از راه می رسند و شرایط در شهر دهلی سخت می گردد.
چگونه به قطب منار دهلی برویم؟
ایستگاه مترو قطب منار نزدیک ترین ایستگاهی است که به این جاذبه گردشگری دهلی وجود دارد. اتفاقا با توجه به نزدیکی ایستگاه به قطب منار از نام آن برای نامگذاری ایستگاه استفاده شده است. نزدیک ترین ایستگاه اتوبوس به قطب منار دهلی نیز آکاشمیری نام دارد. ناگفته نماند که اگر شما می خواهید بلیط هواپیما خارجی دهلی را به قصد تماشای قطب منار این شهر تهیه کنید، بهتر است بدانید که نزدیک ترین فرودگاه به این مکان فرودگاه بین المللی ایندیرا گاندی نام دارد.
در نزدیکی قطب منار دهلی از چه جاهای دیدنی دیگری می توان بازدید کرد؟
پارک باستان شناسی مهرآولی: 800 متر
آرامگاه ادهم خان: 1 کیلومتر
آرامگاه بزرگ خان: 1.1 کیلومتر
بنای ظفر محل: 1.5 کیلومتر
چه هتل هایی در نزدیکی قطب منار دهلی برای اقامت وجود دارد؟
هتل قطب هایتس: 60 متر
هتل بکپکرز: 2.6 کیلومتر
هتل هاید این: 2.8 کیلومتر
هتل اویو کهار: 3 کیلومتر
چه رستوران ها و غذاخوری هایی نزدیک به قطب منار دهلی هستند؟
رستوران بو تای قطب: 50 متر
رستوران اولیو کیچن: 70 متر
رستوران روح: 180 متر
رستوران لاواش با سابی: 240 متر
منبع: گردشبان