آرسنال 1-1 فولام؛ فرار از باخت در دقیقه 7
به گزارش اخبار نجوم، آرسنال امروز با نتیجه 1-1 برابر تیم پایین جدولی فولام متوقف شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرنگاران، آرسنال که فصل پر فراز و نشیبی را پشت سر گذاشته امروز در چارچوب هفته سی و دوم لیگ برتر انگلیس میزبان فولام بود که در نهایت این مسابقه با نتیجه 1-1 به انتها رسید.
آرسنال کار را بهتر شروع کرد و در نیمه اول مسابقه چند موقعیت داشت تا دروازه فولام را باز کند اما نتوانست از این فرصت ها استفاده کند.
در حالی که بازی به لحظات انتهای خود در نیمه اول نزدیک می شد توپچی ها توسط دنی سبایوس به گل رجحان دست یافتند اما پس از مراجعه داور به VAR تصمیم بسیار سختگیرانه ای اتخاذ و اعلام شد که باکایو ساکا قبل از به ثمر رسیدن گل در موقعیت آفساید قرار داشته است تا قفل دروازه فولام بسته باقی بماند.
در ادامه نیمه اول نیز تغییری در نتیجه حاصل نشد تا دو تیم آرسنال و فولام با تساوی بدون گل راهی رختکن شوند و خود را برای نیمه دوم آماده نمایند.
بر خلاف انتظار این فولام بود که نیمه دوم را بهتر شروع کرد و توانست در دقیقه 59 گل اول را وارد دروازه آرسنال کند. خطای گابریل مدافع برزیلی توپچی ها روی ماریو لمینا، هافبک فولام باعث شد تا داور نقطه پنالتی را نشان دهد. جوش مایا پشت توپ ایستاد و گلزنی کرد تا نتیجه 1-0 گردد.
در ادامه نیمه دوم حملات آرسنال تا لحظات انتهای مسابقه بی نتیجه ماند. با این حال در دقیقه 97 بالاخره کار به تساوی کشیده شد. بعد از یک کش و قوس در محوطه جریمه فولام ادی انکتیا در دهانه دروازه خالی توپ ریباند را تبدیل به گل کرد تا آرسنال در لحظات انتهای بازی شکست را با تساوی عوض نموده باشد.
منبع: خبرگزاری دانشجو